furkan5665
Decapat
XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 500W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar Bu PSU'yu alacağım öneriyor musunuz?
Son düzenleyen: Moderatör:
High power öneriyor musunuz ?Fazla kaliteli olduğu söylenemez. Daha iyi modeller alınmalı.
Corsaır Rps0101 Vs550 550 Power Supply - n11.com Bunu tercih edebilirsiniz.
+80 plus özelligi yok.O bütçeye bunu alın derim:
Yalnız ürünü almadan stok sorun canlı desteğe. eğer stoklarında yoksa 2-3 hafta beklemeniz gerekiyor ürünü teslim alana kadar.![]()
Corsair CP-9020171-EU 550 W ATX Siyah Güç Kaynağı CP-9020171-EU - Nanokatalog
Güç Kaynağı CP-9020171-EU Corsair 550 W ATX Siyah incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!www.nanokatalog.com
1.5 Yıldır kullanıyorum. Sesli çalışması dışında bir problemi olmadı.XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 500W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar Bu PSU'yu alacağım öneriyor musunuz?
Aşırı derece de bir ses mi?1.5 Yıldır kullanıyorum. Sesli çalışması dışında bir problemi olmadı.
Aşırı değil, gün içinde rahatsız etmiyor. Ama gece açık bırakabilirsen azıcık sıkıntı olabilir.Aşırı derece de bir ses mi?
Anlamadım. Gece oyun falan indirdiğimden açık bırakıyorum. Dediğini anlamadım nasıl bir sorun?Aşırı değil, gün içinde rahatsız etmiyor. Ama gece açık bırakabilirsen azıcık sıkıntı olabilir.
Odanda kullanıyorsan bilgisayarı, ses seni rahatsız edebilir.Anlamadım. Gece oyun falan indirdiğimden açık bırakıyorum. Dediğini anlamadım nasıl bir sorun?
Yok odada değil. Sağ olOdanda kullanıyorsan bilgisayarı, ses seni rahatsız edebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.