Xigmatek X-Calibre vs Zalman ZM500-LE

O iki model arasından Zalman bir tık daha verimli. Xigmatek'in o modeli iyi değil ve önermem.

@CJack60 verimliliği düşük bir PSU. Giriş seviyesi için en iyi modellerden bir tanesi 80+ sertifikası olmamasına rağmen şaşırtan verimliliğiyle bu model;

THERMALTAKE LITEPOWER 550W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

İstersen test linklerini bırakabilirim. Yok dur o model LE modeliymiş karıştırdım. LE modeli ne derece verimlidir bilmiyorum. GS modeli sandım pardon. Ancak kesin olarak bildiğim bir şey varsa, Litepower o Xigmatek modelinden daha iyi.

Son düzenleme:
O iki model arasından Zalman bir tık daha verimli. Xigmatek'in o modeli iyi değil ve önermem.

@CJack60 verimliliği düşük bir PSU. Giriş seviyesi için en iyi modellerden bir tanesi 80+ sertifikası olmamasına rağmen şaşırtan verimliliğiyle bu model;

THERMALTAKE LITEPOWER 550W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

İstersen test linklerini bırakabilirim. Yok dur o model LE modeliymiş karıştırdım. LE modeli ne derece verimlidir bilmiyorum. GS modeli sandım pardon. Ancak kesin olarak bildiğim bir şey varsa, Litepower o Xigmatek modelinden daha iyi.
COOLER MASTER ELITE V3 600W AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

XIGMATEK şu seriden bahsediyorsan bu seriye baktım ben de. 400 watt modelinin testlerini buldum. Litepower'a göre ortalama %10 daha verimsiz.

Ah tamam şimdi link koymuşsun. Yine Vatan'ın isimlendirmesine kurban gittik...

Bu modele baktım şimdi. Çok az farkla geride kalıyor. %2 falan Litepower daha verimli. Bu model alınır tamam.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı