SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 18 Nisan 2021 #1 Üstte yazıldığı gibi fanları Molex yapabileceğim bir kablo mevcut mudur?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.832 Makaleler 13 Çözümler 35 18 Nisan 2021 #2 Evet.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.761 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 18 Nisan 2021 #3 Evet. Son düzenleme: 18 Nisan 2021
Capgras Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #4 SchFeazz dedi: Üstte yazıldığı gibi fanları Molex yapabileceğim bir kablo mevcut mudur? Genişletmek için tıkla... Vardır sanırsam.
SchFeazz dedi: Üstte yazıldığı gibi fanları Molex yapabileceğim bir kablo mevcut mudur? Genişletmek için tıkla... Vardır sanırsam.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 18 Nisan 2021 #5 Mevcut.
SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 18 Nisan 2021 #6 SALOOWEN dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam o kabloyu fana bağlasam ışığı gelir ve döner değil mi ?
SALOOWEN dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam o kabloyu fana bağlasam ışığı gelir ve döner değil mi ?
Miabeyefendi Kilopat Katılım 20 Ekim 2018 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Technician 18 Nisan 2021 #7 SchFeazz dedi: Hocam o kabloyu fana bağlasam ışığı gelir ve döner değil mi? Genişletmek için tıkla... RGB-ARGB-DC? Hangi fan nasıl fan? Çıkışı Molex mi? Emin miyiz? Molex eski bir bağlantı türü en yeni PSU'dan en kötü PSU'ya kadar var zaten
SchFeazz dedi: Hocam o kabloyu fana bağlasam ışığı gelir ve döner değil mi? Genişletmek için tıkla... RGB-ARGB-DC? Hangi fan nasıl fan? Çıkışı Molex mi? Emin miyiz? Molex eski bir bağlantı türü en yeni PSU'dan en kötü PSU'ya kadar var zaten
SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 18 Nisan 2021 #8 Miabeyefendi dedi: RGB-ARGB-DC? Hangi fan nasıl fan? Çıkışı Molex mi? Emin miyiz? Molex eski bir bağlantı türü en yeni PSU'dan en kötü PSU'ya kadar var zaten Genişletmek için tıkla... MSI MAG 100M bu modeldeki öndeki fanlar
Miabeyefendi dedi: RGB-ARGB-DC? Hangi fan nasıl fan? Çıkışı Molex mi? Emin miyiz? Molex eski bir bağlantı türü en yeni PSU'dan en kötü PSU'ya kadar var zaten Genişletmek için tıkla... MSI MAG 100M bu modeldeki öndeki fanlar
Miabeyefendi Kilopat Katılım 20 Ekim 2018 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Technician 18 Nisan 2021 #9 SchFeazz dedi: MSI MAG 100M bu modeldeki öndeki fanlar. Genişletmek için tıkla... Araştırayım fakat Molex fan olduğunu düşünmüyorum. Düzenleme: ARGB - kontrolcü bazlı fan olarak gördüm muhtemelen SATA yolundan güç alıyor
SchFeazz dedi: MSI MAG 100M bu modeldeki öndeki fanlar. Genişletmek için tıkla... Araştırayım fakat Molex fan olduğunu düşünmüyorum. Düzenleme: ARGB - kontrolcü bazlı fan olarak gördüm muhtemelen SATA yolundan güç alıyor
SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 18 Nisan 2021 #10 Miabeyefendi dedi: Araştırayım fakat Molex fan olduğunu düşünmüyorum. Düzenleme: ARGB - kontrolcü bazlı fan olarak gördüm muhtemelen SATA yolundan güç alıyor Genişletmek için tıkla... Hocam yani molex mi değil mi ?
Miabeyefendi dedi: Araştırayım fakat Molex fan olduğunu düşünmüyorum. Düzenleme: ARGB - kontrolcü bazlı fan olarak gördüm muhtemelen SATA yolundan güç alıyor Genişletmek için tıkla... Hocam yani molex mi değil mi ?