Shinsoo Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.639 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #1 Merhaba. Yakın bir arkadaşım garantiden sıfır kapalı kutu şekilde gönderilen Xigmatek X-Power 650W 80+ Silver PSU'yu 800 TL'ye satıyor. Sizce alınır mı? PSU alınırken yapılması gereken testler var mıdır?
Merhaba. Yakın bir arkadaşım garantiden sıfır kapalı kutu şekilde gönderilen Xigmatek X-Power 650W 80+ Silver PSU'yu 800 TL'ye satıyor. Sizce alınır mı? PSU alınırken yapılması gereken testler var mıdır?
A AKINLASINN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #2 O paraya çok güzel PSU. 750W a geçince değiştirdim. Yıllarca hiç bir sıkıntısını görmedim. Tavsiye ederim.
O paraya çok güzel PSU. 750W a geçince değiştirdim. Yıllarca hiç bir sıkıntısını görmedim. Tavsiye ederim.
Shinsoo Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.639 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #3 AKINLASINN dedi: O paraya çok güzel PSU. 750W a geçince değiştirdim. Yıllarca hiç bir sıkıntısını görmedim. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Alacağım gibi duruyor sıfır kapalı kutu olması beni cezbetti açıkçası bu paraya sıfır psu bulamıyoruz. Henüz 8 ay daha garantisi de var.
AKINLASINN dedi: O paraya çok güzel PSU. 750W a geçince değiştirdim. Yıllarca hiç bir sıkıntısını görmedim. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Alacağım gibi duruyor sıfır kapalı kutu olması beni cezbetti açıkçası bu paraya sıfır psu bulamıyoruz. Henüz 8 ay daha garantisi de var.
A AKINLASINN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #4 Şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben.