Xigmatek X-Power 650W PSU iyi midir?

Kroxzi

Hectopat
Daha fazla  
Baslikta olduğu gibi X-Power 650 80+ PSU var, bu PSU'da birtakım problemler var. Temazsizlik gibi ve internette kötü yorum da var, kullanan varsa bir yardımcı olabilir mi? Nasıl bir PSU diye ve sistemimi bu PSU'ya emanet etmem sıkıntılı mi? Değiştirmemi önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Baslikta olduğu gibi X-Power 650 80+ PSU var, bu PSU'da birtakım problemler var. Temazsizlik gibi ve internette kötü yorum da var, kullanan varsa bir yardımcı olabilir mi? Nasıl bir PSU diye ve sistemimi bu PSU'ya emanet etmem sıkıntılı mi? Değiştirmemi önerir misiniz?
Hocam bütçe söylerseniz daha iyi bir PSU söyleyebiliriz.

Değiştirseniz daha güzel olur. Güzel bir PSU değil. Ama Rampage PSU kadar kötü de değil. Bütçeniz ve sisteminiz nedir?

Sistemim:

RTX 2060.
Intel 10400.
16 GB RAM.
500 GB M.2 SSD.
Butçem de 1000-1500 TL arası.

Hocam bütçe söylerseniz daha iyi bir PSU söyleyebiliriz.

1-1500 TL civarı bütçem var, bir de beni en azından 1 yıl goturebilir mi bu PSU?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladim hocam ama 1 yıl civarı beklemem mecburi gibi bir sıkıntı çıkar mı?
Bunu tam bilemeyiz. Bölgenizde çok elektrik kesiliyorsa erken gidebilir. Tam tersi dayanabilir de. Sizinkinden dandik ürünü 2 sene kullanmışlığım var. Karar size kalıyor. Bütçeniz varsa attığımı alabilirsiniz.

Bunu tam bilemeyiz. Bölgenizde çok elektrik kesiliyorsa erken gidebilir. Tam tersi dayanabilir de. Sizinkinden dandik ürünü 2 sene kullanmışlığım var. Karar size kalıyor. Bütçeniz varsa attığımı alabilirsiniz.

Sağ ol hocam çok teşekkür ederim.

Hocam bir sorum daha olacakda internette pek videosunu bulamadım arkasındaki fan için olan 2 tuş ne ise yarıyor bir bilgin var mı?

Son düzenleme:
Hocam bir sorum daha olacakda internette pek videosunu bulamadım arkasındaki fan için olan 2 tuş ne ise yarıyor bir bilgin var mı?
Teki 0 RPM modu. Sistem boştayken açarsanız fan çalışmayacağından daha sessiz çalışır. Öbürü de Fan Delay Mode, o da sistem kapandıktan sonra bir süre daha fanı çalıştırmaya devam ediyor diye biliyorum.

Linkte yazıyor:
SilentStorm Cool Zero - sharkoon.com

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı