Xigmatek XCalibre XCP-A600 değiştirmeye gerek var mı?

Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Elimde bu PSU var. Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunu yok. Değiştirmeye gerek var mı?

64dba9132fb95f77b495ef40d291e30d.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İmkanınız varsa daha iyi bir ürüne geçebilirsiniz tabi. 5 yıl az bir süre değil. Hem hazır para ediyorken ne gelirse kazançtır bence.
Değiştireceksen azami olarak bunu al. Değiştirdiğine değsin.
Sizce satsam ne kadar eder? Kutusu yok.

EBA canavarı PSU yaz 500'e satarsın. :D

Şaka bir yana 350'ye gider bence minimum.
Elimde 700 TL var ama öncelikle elimdeki monitörü satıp monitör almak istiyorum bu nedenle PSU'yu erteleyeceğim. High Power Performance GD çok canım çekiyor ama geçesim de pek gelmiyor elimdeki sağlam olduğu için. Bilmiyorum kararsızım. :D

Elimde 700 TL var ama öncelikle elimdeki monitörü satıp monitör almak istiyorum bu nedenle PSU'yu erteleyeceğim. High Power Performance GD çok canım çekiyor ama geçesim de pek gelmiyor elimdeki sağlam olduğu için. Bilmiyorum kararsızım. :D
Bence PSU'yu değiştir. :D Fiyatı uygun şu an.

Nereden geliyor bu paranın kaynağı? :D

Bence PSU'yu değiştir. :D Fiyatı uygun şu an.

Nereden geliyor bu paranın kaynağı? :D
Ailem veriyor aylık. Corona dönemine denk gelmeseydim bu sistemden daha iyisini alacaktım. Bu kadarıyla yetindim. Corona var diye çalışmıyorum bu nedenle bilgisayar yükseltme işlerim uzun sürüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı