Xigmatek XCP-A600 X-Calibre 600W 80+ PSU yandı, diğer bileşenlere zarar gelmiş midir?

qawi

Kilopat
Anakart: ASUS ROG STRIX B450-F GAMING.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz.
Sıvı soğutma: Cooler Master Masterliquid Lite 240.
RAM: Corsair 16 GB(2x8GB) DDR4 3200MHz.
Ekran kartı: ASUS DUAL-GTX1660 TI-O6G.
PSU: Xigmatek XCP-A600 X-Calibre 600W 80+

Sistem bu şekil, sistem açıkken gerçekleşti işlem ama anakart kendini korumaya almış olabilme ihtimali var mıdır yardımcı olabilir misiniz?
Not: Anakart üzerin de herhangi bir gözle görülür sorun yok, yanık kokusu da yoktu sadece PSU'da yanık kokusu vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi bir PSU. Bu kadar yüksek bütçeye gerek olmadığını düşünüyorum. High Power Performance GD 750W veya 600W alınabilir. Yine de en iyisinden olsun diyorsanız hayırlı olsun demek düşer.

Çok iyi bir PSU. Bu kadar yüksek bütçeye gerek olmadığını düşünüyorum. High Power Performance GD 750W veya 600W alınabilir. Yine de en iyisinden olsun diyorsanız hayırlı olsun demek düşer.
Teşekkürler önerilerin için, bir kere başım yandı bidaha yanmasın diye yazdığım ürünü almak istedim o yüzden siz de yazdığım bu ürünü öneriyorsanız gönül rahatlığıyla alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…