Xilence PSU nasıldır?

AliBaki01

Centipat
Daha fazla  
Selamün aleyküm arkadaşlar. Biz bir arkadaşla Xilence markasını tartışıyoruz. Ben Frisby gibi dandik olduğunun yönündeyim. O dandik değil gayet güzel diyor. Sizin görüşleriniz nelerdir bu konuda?

Buradaki listede yer alıyor. 5 tane de 80+ Platinum sertifikalı ürünü varmış. Çok kalitesiz bir şey olduğunu sanmıyorum, fiyatına göre alınabilir.

Buradaki listede yer alıyor. 5 tane de 80+ Platinum sertifikalı ürünü varmış. Çok kalitesiz bir şey olduğunu sanmıyorum, fiyatına göre alınabilir.

750W kanalından 350W veren PSU'ya kaliteli diyor adam ne diyeyim ki şimdi. Frisby gibi dandik diyorum haha diyor Frisby'den kat kat kaliteli diyor.

750W kanalından 350W veren PSU'ya kaliteli diyor adam ne diyeyim ki şimdi. Frisby gibi dandik diyorum haha diyor Frisby'den kat kat kaliteli diyor.
Dediğiniz konuda haklısınız. Markadan çok model karşılaştırmak lazım. İyi markaların da kötü modelleri mevcut.

Çok duymadım ama kaliteli bir şeye benzemiyor.

Ben de duymadım ilk defa duyuyorum hatta Frisby gibi dandik zannettim o kadar da değilmiş sanırım.
Dediğiniz konuda haklısınız. Markadan çok model karşılaştırmak lazım. İyi markaların da kötü modelleri mevcut.

Adama bunu anlatmaya çalışıyorum Everest bile kaliteli üretir ama kaliteli olduğu anlamına gelmez diyorum sen bilmiyorsun diyor ya.

Adama bunu anlatmaya çalışıyorum Everest bile kaliteli üretir ama kaliteli olduğu anlamına gelmez diyorum sen bilmiyorsun diyor ya.
Boşuna tartışmayın hocam. Benim de var öyle arkadaşlarım. Temel bilgisayar bileşenlerini say desem sayamaz fakat hangi ürünü alması gerektiğini herkesten daha iyi bilir.

Eski bir firma. 2002 yılında almıştım. O zaman için iyiyiydi. PC'de Oblivion oynatacak ekran kart vardı. 3 erkek kardeş eşek gibi bindik PC'ye. 10 sene tık demedi. PC antika oldu. Geçen depodan çıkardık bakalım diye halen çalışıyor. Bazı markalar satış strateji için kaliteli ve ucuz olarak ayrı modeller çıkartabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…