Xilisoft Video Converter Ultimate 7.8 Çıktı

Bu programın seneler önce eski sürümlerini kullanıyordum. Tabii orijinal alamadığım için korsan sürümlerinin peşine düşmek istemiyorum. Ücretsizlerden Format Factory'i kullanıyorum. CUDA desteği falan yok sanırım ama işimi görüyor bir şekilde. CUDA desteği sağlaması çok büyük bir fark yaratır mı ?

Aynı şekilde bende kullanıyordum ve Egemen bey'in dediği gibi format factory yeterli geldiğinden ve ücretsiz olduğundan kullanıyorum. Yanlız Egemen bey dikkatli olun kurduğu klasör içinde adware yuvası da var Reklam amaçlı eklemişler ancak zararı yok.
Cuda desteği tabi ki farkı var 10dk'da çevirecek şeyi 1/2 dakikaya indirebiliyor. İşlemcisi yetmeyenler için çok iyi bir özellik. Ayrıca grafiksel açıdan da Nvida codeclerini kullanırsan daha canlı video oluşturmuş oluyor.

Son düzenleme:
Şimdi bunu korsan indirmeye kalksam yok virüsüydü, çereziydi uğraşmam gerekecek. En iyisi Format Factory'e devam edeyim. Yükleme sırasındaki reklamları pas geçiyorum hep ama onlara rağmen mi klasörde bir şeyler bırakıyor?

Kullandığım programları güvendiğim bir yerden indiriyorum. Bu programın 7.8.1 versiyonunu kullanıyorum. Crack dosyasına baktım sadece registery’e bir sayılar ekliyor. Sorunsuz çalışıyor. İstersen bir yere upload yapım dene.

Aynen öyle reklamları geç desen de kurmuyor ancak setupları klasör içinde kalıyor

Burdan link atamayız tabii de şuraya mail atabilirsen sevinirim : cimbomege1@yandex.com

Programı test edip, Format Factory ile kıyasladığım bir inceleme konusu açmak istiyorum.

Tamam kardeş. Birazdan upload edip mail atarım. İnceleme yaparsan çok iyi olur, hatta bu tür programları sık kullananlara satın almalarına yol açabilir.

@Egemen

Kardeş mail attım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…