Xim Apex İçin Mouse Önerisi

stickyconsole

Decapat
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 senelik joystick oyun deneyimimin ardından mouse klavyeye geçme kararı aldım. İşten ötürü oyun oynayabildiğim süre akşamları 2 saat, dolayısıyla mouse ve klavye ile ortalamaya daha yakın bir oyuncu olup o süreden keyif alabilirim. Bilgisayar almak malumunuz dolar kuruyla imkansız oldu, ben de böyle bir çözüm buldum. Yalnız Xim Apex için DPI'ı yüksek, iyi bir bütçe mouse'u önerebilirseniz sevinirim. Rival 600 kronik sorunlarından ötürü, G502 ise fiyatından ötürü beni kendisinden itiyor. Xim kullanıp mouse'undan memnun olanlar yazarsa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Bütçeniz ne kadar?

G502 almayı düşünüyor iseniz AliExpress üzerindeki bu ürüne bakabilirsiniz.

Aşağıdaki bölümden "Get It Now" diyerek ayriyeten 12.42₺ indirim de alabilirsiniz. Şu anki dolar kuru ile birlikte 350₺'ye alabiliyorsunuz.

392903

Ürünü satmakta olan "RGANO Professional Peripherals Store" firmasından G402 isimli mouse'u almıştım. Logitech'in resmi sitesinden garanti kaydını sorunsuz biçimde yapabildim. Yazılımı da sorunsuz şekilde kullanabiliyorum. Yani demem o ki, ürün tamamen orijinal.

Bunlar da aldığım ürünün resimleri:
392904

392905

392906

392907

Son düzenleme:
@stickyconsole G402'den şu an gayet memnunum, ben aldığımda indirim kuponları ile birlikte 162₺'ye almıştım. Satıcıya sipariş mesajı olarak üzerine 9$ yazmasını istedim, o ise abartıp 5$ yazmış 😅, bu yüzden de hiç gümrük ücreti çıkmadan elime ulaştı. Eğer bütçenizden artmasını istiyorsanız G402 de alabilirsiniz, ama eğer öyle bir düşünceniz yoksa G502 alıp yıllarca kullanabilirsiniz.

@stickyconsole G402'den şu an gayet memnunum, ben aldığımda indirim kuponları ile birlikte 162₺'ye almıştım. Satıcıya sipariş mesajı olarak üzerine 9$ yazmasını istedim, o ise abartıp 5$ yazmış 😅, bu yüzden de hiç gümrük ücreti çıkmadan elime ulaştı. Eğer bütçenizden artmasını istiyorsanız G402 de alabilirsiniz, ama eğer öyle bir düşünceniz yoksa G502 alıp yıllarca kullanabilirsiniz.
G502 ile devam edeyim öyleyse, ne kadar sürede geldi ürününüz ve mousepad olarak ne kullanıyorsunuz? :)

@stickyconsole Ürünüm 5 günde elime ulaşmıştı.

392917

Mousepad olarak bu ürünü kullanıyorum, neredeyse 3 yıl oldu ve hala ilk gün aldığım gibi, hiçbir aşınma ve yırtılma olmadı. Tabii ben 3 sene önce 25₺'ye almıştım, şu anki fiyatı çok artmış. Mousepad'e çok fazla takılan birisi değilim, sonuçta mouse'un daha düzgün çalışabilmesi için yapılan bir ürün, sırf marka diye fazladan 50-60₺ vermek bana saçma geliyor. Size önerebileceğim ürünler şunlar;

Logitech Gaming Bez Mouse Pad
Mousepad Siyah Black Kaymaz Oyuncu Gaming Mouseped 30 x 80 CM
James Donkey JD900 Pro Gaming (Oyun) Mouse Pad (900 x 300 x 4 mm)

Şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum ☺.

@stickyconsole Ürünüm 5 günde elime ulaşmıştı.

Mousepad olarak bu ürünü kullanıyorum, neredeyse 3 yıl oldu ve hala ilk gün aldığım gibi, hiçbir aşınma ve yırtılma olmadı. Tabii ben 3 sene önce 25₺'ye almıştım, şu anki fiyatı çok artmış. Mousepad'e çok fazla takılan birisi değilim, sonuçta mouse'un daha düzgün çalışabilmesi için yapılan bir ürün, sırf marka diye fazladan 50-60₺ vermek bana saçma geliyor. Size önerebileceğim ürünler şunlar;

Logitech Gaming Bez Mouse Pad
Mousepad Siyah Black Kaymaz Oyuncu Gaming Mouseped 30 x 80 CM
James Donkey JD900 Pro Gaming (Oyun) Mouse Pad (900 x 300 x 4 mm)

Şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum ☺.
Süpermiş 5 gün. Hangi kargo şirketini seçtiniz? Bir de Ps'de oynuyorsanız ekleyip beraber girebiliriz :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı