Xinput 350 TL Gamepad Önerisi

tahsns

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Geçen günlerde Epic'ten FIFA 23 aldım. Platoon PL-2596 markalı bir gamepadim var ama oyun görmüyordu. Araştırdığımda Xinput destekli gamepadlerin oyunu çalıştırabileceğini gördüm. Benim gamepadde böyle bir destek yoktu. Böylece gamepad almaya karar verdim. Böyle kaliteli 350 TL'yi aşmayan bir gamepad alacağım. Önerisi olan biri yardım ederse çok mutlu olurum.

F310 MediaMarkt'ın indirimiyle beraber 320 TL şu an da. Ben de yeni aldım 1 haftadır kullanıyorum şimdilik gayet memnunum.

F310 MediaMarkt'ın indirimiyle beraber 320 TL şu an da. Ben de yeni aldım 1 haftadır kullanıyorum şimdilik gayet memnunum.

Sağ olun hocam düşüneceğim. Steam dışı oyun açar değil mi?

Güncelleme:
Gamepadi xoutputtan ayarlamıştım. 1 aydır sorunsuz kullanıyorum fakat kablo çok rahatsız ediyordu. Kablosuz bir gamepad alacağım. Biraz baktım F710 ve Xbox One kontrolcüleri var. Bazıları demiş F710 sıkıntı çıkarıyor paraya değmez bazıları demiş hiçbir sorun çıkarmadı. Sizce hangisini almalıyım.

F710 kullandım. Hiçbir sorunu yok. Kopma vesaire kolpa. Uzatma kablosu yardımıyla bağlayınca hiçbir sıkıntı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…