ByFrado Femtopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #1 Merhabalar başlıkta da görüldüğü üzere PC için Xinput ve directput destekli tavsiye ettiğiniz gamepadler var mi?
Merhabalar başlıkta da görüldüğü üzere PC için Xinput ve directput destekli tavsiye ettiğiniz gamepadler var mi?
iambmys9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 2.461 Makaleler 3 Çözümler 24 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 | Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 29 Kasım 2020 #2 Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad | Monster Notebook Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad ile oyun dünyasına farklı bir açıdan bakın! Kablosuz Gamepad'in ergonomik tasarımıyla ipleri elinize alın! www.monsternotebook.com.tr Paranızı başka şeylere harcamayın derim. Uzun zamandır kullanıyorum. Yanlışlıkla alıcısını kırmıştım Monster sağolsun iletişime geçtiğimde ücretsiz olarak yenisini gönderdiler.
Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad | Monster Notebook Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad ile oyun dünyasına farklı bir açıdan bakın! Kablosuz Gamepad'in ergonomik tasarımıyla ipleri elinize alın! www.monsternotebook.com.tr Paranızı başka şeylere harcamayın derim. Uzun zamandır kullanıyorum. Yanlışlıkla alıcısını kırmıştım Monster sağolsun iletişime geçtiğimde ücretsiz olarak yenisini gönderdiler.