Xioami Airdots vs JBL Tune 500

Makaleler
1
Arkadaşlar iyi günler, başlıkta da gördüğünüz gibi hangi kulaklığı almalıyım sizce? Şarkı dinlemek için falan, günlük kullanım yani. Dışarıya pek ses vermemesi önemli, otobüs kullanıyorum. Başka önerilere açığım. Bütçe 150-200 TL civarında.

Aliexpress kullanmanız mümkünse Senfer DT6 öneririm. Burda da incelemesini bulabilirsiniz. Çıkartılabilir kablolu olması büyük pozitif. İsterseniz bluetooth kablo alıp ekstra onunla da kullanabilirsiniz. Bu fiyat baremindeki çoğu kulaklıktan sesi iyi olduğu söyleniyor. Başka önerebileceğim ise Kz ZSN Pro önerebilirim. Bu kulaklık da aynı kalitededir. Eğer Türkiye'den almak istiyorum diyorsanız Kz ZSN Pro'yu bu siteden alabilirsiniz. KZ ZSN Pro incelemesine de burdan bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bayağı şanslısınız :) Çok az kulaklık alan biri olarak ikisini de kullandım.
Ses kalitesi olarak Tune 500 Airdots'a göre çok daha başarılı buldum ben. Ayrıca çok yüksek seste dinlemediğiniz sürece dışarıya ses de vermiyor. Bence ikisi aynı kulvarın ürünü değil. Tune 500 daha iyi.
Belirtmem lazım Tune 500 uzun kullanımda hem kafa üstünde hem de kulak kepçesinde biraz ağrı yapabiliyor. İmzamda incelemesi bulunmakta, bakabilirsiniz.

Ancak Tune 500'ü satıp Urbanears Plattan 2'ye geçtim ve bu kulaklığı öneririm. Ses kalitesi olsun, rahatlık olsun, malzeme kalitesi olsun çok hoşuma gitti. Tune 500'e ek olarak çıkarılabilir kablo, kafa bandının bez/deri olması gibi avantajları var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı