Xioami Pad 7 ve Focus Pen alınır mı?

thequax

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Ders çalışmak için tablet arıyordum ve gözüme özellikleri ile ön plana çıkan Pad 7'yi kestirdim. Kalemi genellikle Sahibinden gibi sitede bulunuyor. Resmî mağazasında satılıyor ama stokta yok ve bayadır yenilenmemiş. Bir forum konusunda arkadaş kalemi Mi Store'larda olduğu söyledi. 15.000 TL bütçem var, bu tableti almayı düşünüyorum, tavsiyeleriniz var ise bekliyorum.

Merhaba. Ben Samsun Piazza AVM'deki Mi Store mağazasından aldım. Ellerinde yaklaşık 6 adet falan vardı. 16 Temmuz'da almıştım. Bulunduğunuz bölgede Mi Store varsa kontrol edin derim, yoksa ikinci elden vb. daha pahalıya gelir.

Merhaba. Ben samsun piazza AVM'deki mi Store mağazasından aldım. Ellerinde yaklaşık 6 adet falan vardı. 16 Temmuz'da almıştım. Bulunduğunuz bölgede mi Store varsa kontrol edin derim, yoksa ikinci elden vb. daha pahalıya gelir.

Kaça aldınız? Ben Isparta Mi Store'u aradığımda fiyat bilgisi vermediler. Bir de internette kalemin çok incelemesi yok, kalitesi nasıl? S Pen kadar iyi midir?

Merhaba. Ben samsun piazza AVM'deki mi Store mağazasından aldım. Ellerinde yaklaşık 6 adet falan vardı. 16 Temmuz'da almıştım. Bulunduğunuz bölgede mi Store varsa kontrol edin derim, yoksa ikinci elden vb. daha pahalıya gelir.

Ben de Samsun'da yaşıyorum, yarın gidip bakacagım. Bir de Gazi Caddesinde Mi Store var, herhalde orada da olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı