Xioami Redmi Note 8 alınır mı?

BlG SMOKE

Centipat
Yer
İstanbul
Aslında Pro olanını alacaktım ama param son anda yetmedi. PUBG oynayacağım. Telefonda ki zamanın 8/10'u oyuna gidecek. GFX tool ile 45 FPS ile kasmadan oynayabilir miyim? Kamerası iyi midir? Annemle ortak kullanıcaz. Ama telefon benim olacak. Mesela evde ve dershane de benim. Misafirlik te onun. Bir de bir fotoğraftan 5 adet çekiyor. Sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
fiyat ne

Hacım pro için para biriktir derim. Pro almadığına üzülürsün )
Onun dışında GFX Tool ile 60 FPS ayarlayınca sıkıntısız oynatıyor PUBG, COD gibi oyunları.

100 -150 Tl ekleyin realme 5 pro alabilirsiniz çok güzel bir model ben çok beğendim ilerinde bende almayı planlıyorum.

ailem xioami markasını yeni duyuyor.realme markasını hiç bilmiyorlar.(ancak yine de sorarım.)
Hacım pro için para biriktir derim. Pro almadığına üzülürsün )
Onun dışında GFX Tool ile 60 FPS ayarlayınca sıkıntısız oynatıyor PUBG, COD gibi oyunları.
param var ama diş ve kalp rahatsızlıklarım için doktora biraz para ayırınca buna anca yetiyor.

Realme 5 Pro almak en mantıklısı olacaktır. Realme firmasını şöyle diyebilirsin. Oppo firmasının bir alt markası ki aynı kalitede ürünler sunuyor. Android işletim sisteminin Apple firması gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…