BlG SMOKE Centipat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 544 Yer İstanbul 10 Mart 2020 #1 Şarjın bitmesi değil. Ekrana dokunmayınca hızlıca gri oluyor sonra kapanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Ekran zaman aşımı gibi bir ayar bulamadım.
Şarjın bitmesi değil. Ekrana dokunmayınca hızlıca gri oluyor sonra kapanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Ekran zaman aşımı gibi bir ayar bulamadım.
Çözüm R R Red Switch 10 Mart 2020 Xiaomi.eu rom kullandığım için net yer olduğundan emin değilim ama, şu yolu takip edip ayarlamayı yapabilirsiniz. Ayarlar > Kilit ekranı > Uyku
Xiaomi.eu rom kullandığım için net yer olduğundan emin değilim ama, şu yolu takip edip ayarlamayı yapabilirsiniz. Ayarlar > Kilit ekranı > Uyku
R Red Switch Megapat Katılım 17 Temmuz 2015 Mesajlar 602 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2020 #2 Xiaomi.eu rom kullandığım için net yer olduğundan emin değilim ama, şu yolu takip edip ayarlamayı yapabilirsiniz. Ayarlar > Kilit ekranı > Uyku Artı 0 Eksi Çözüm
Xiaomi.eu rom kullandığım için net yer olduğundan emin değilim ama, şu yolu takip edip ayarlamayı yapabilirsiniz. Ayarlar > Kilit ekranı > Uyku
KS KS BlG SMOKE Centipat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 544 Yer İstanbul 10 Mart 2020 #3 Red Switch dedi: Xiaomi. Eu ROM kullandığım için net yer olduğundan emin değilim ama, şu yolu takip edip ayarlamayı yapabilirsiniz. Ayarlar > kilit ekranı > uyku. Genişletmek için tıkla... Allah sizden razı olsun. Beni büyük bir dertten kurtardınız. Konu kilit. Artı 0 Eksi
Red Switch dedi: Xiaomi. Eu ROM kullandığım için net yer olduğundan emin değilim ama, şu yolu takip edip ayarlamayı yapabilirsiniz. Ayarlar > kilit ekranı > uyku. Genişletmek için tıkla... Allah sizden razı olsun. Beni büyük bir dertten kurtardınız. Konu kilit.