Xiomi Mi 6 vs Xiaomi Redmi 5 Plus

DenizED

Kilopat
İkisinden birini almayı düşünüyorum. Sizce Mi 6'ya 600 TL daha vermek mantıklı mı? Bir de bunlar dışında 2. el almayı düşünüyorum. 900 TL civarı LG G5, Mi 5s Plus vs. alınır mı? Ne yapmamı önerirsiniz?

2.ele bulaşmayın derim. İnternetten bulduğunuz kişilerle hiç bulaşmayın. Malum olaylar olduktan sonra 2.el telefon almaya da satmaya da karşıyım. İkisi arasından Mi6 çok daha iyi. Fakat 600 TL fark çok diyorsan Mi Note 3 alabilirsin.

Redmi 5 Plus orta seviye bir modelken Mi 6 amiral gemisi bir model karşılaştırmak bile hata. 900 TL fiyatına Mi5S Plus modeline bakabilirsin, herhangi bir sorunu yoksa alınabilir. G5 modeline bulaşma. Mi 6 modeline alternatif olarak Mi Note 3 alabilirsin daha ucuz ve iyi bir telefon kamera ve donanım bakımından. Türkiye garantili model tarafında da 1700 TL fiyatına HB sitesinden XZ alabilirsin.

Şimdi ben Xiaomi mi 6 alayım mı yoksa Xiaomi mi Redmi 5 Plus mu alayım? Mi note 3 1500 TL fiyatı ver ve sanırım bu modeli almayacağım. Siz hangisini alırsınız 1100 TL ye Redmi 5 Plus mı yoksa 1700 TL'ye Mi 6 mı?

senin isteklerine bağlı çift kamera çok daha hızlı ve oyunlar için güçlü bir işlemci istersen mi6 al ama günlük kullanımlar için alıyorsan R5 plus işini çok rahat görür.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı