I i_am_minigun Ziyaretçi 28 Mayıs 2017 #1 Merhabalar elimde Zowie ec1-a var. FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum. XL boyutunda bir mousepad arıyorum. Bütçe önemli değil ama çok kaliteli olsun rahatça mouse kaysın. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2017
Merhabalar elimde Zowie ec1-a var. FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum. XL boyutunda bir mousepad arıyorum. Bütçe önemli değil ama çok kaliteli olsun rahatça mouse kaysın.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 28 Mayıs 2017 #2 Bu mousepad kalitelidir. Ben de bunun küçüğünü G402 ile kullanıyorum. Tek kelimeyle müthiş. XL yok, XXL var. Steelseries QcK XXL Oyun Mousepad SSMP67500 Fiyatı
Bu mousepad kalitelidir. Ben de bunun küçüğünü G402 ile kullanıyorum. Tek kelimeyle müthiş. XL yok, XXL var. Steelseries QcK XXL Oyun Mousepad SSMP67500 Fiyatı
E Eden Dust Ziyaretçi 28 Mayıs 2017 #3 Jira dedi: Bu mousepad kalitelidir. Ben de bunun küçüğünü G402 ile kullanıyorum. Tek kelimeyle müthiş. XL yok, XXL var. Steelseries QcK XXL Oyun Mousepad SSMP67500 Fiyatı Genişletmek için tıkla... Ben Minisini kullanıyorum. Boyuttan başka üstün özelliği var mı?
Jira dedi: Bu mousepad kalitelidir. Ben de bunun küçüğünü G402 ile kullanıyorum. Tek kelimeyle müthiş. XL yok, XXL var. Steelseries QcK XXL Oyun Mousepad SSMP67500 Fiyatı Genişletmek için tıkla... Ben Minisini kullanıyorum. Boyuttan başka üstün özelliği var mı?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 28 Mayıs 2017 #4 Evie Frye dedi: Ben Minisini kullanıyorum. Boyuttan başka üstün özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece boyutuna para veriyoruz.
Evie Frye dedi: Ben Minisini kullanıyorum. Boyuttan başka üstün özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece boyutuna para veriyoruz.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 28 Mayıs 2017 #5 Amazon'da indirim varken bunu al. Amazon.com: Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad, Extended: Computers & Accessories
Amazon'da indirim varken bunu al. Amazon.com: Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad, Extended: Computers & Accessories