cheworter Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 286 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 Merhabalar, XL mouse pad ve medium mouse pad arasındaki fark nedir? XL mouse padin üstüne klavye konduğunu biliyorum. Ne gibi getirileri var?
Merhabalar, XL mouse pad ve medium mouse pad arasındaki fark nedir? XL mouse padin üstüne klavye konduğunu biliyorum. Ne gibi getirileri var?
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2021 #2 XL'ye mausun haricinde klavyenizi de koyarsınız ve klavye de kaymaz. Medium olana ise sadece maus koyabilirsiniz diye biliyorum.
XL'ye mausun haricinde klavyenizi de koyarsınız ve klavye de kaymaz. Medium olana ise sadece maus koyabilirsiniz diye biliyorum.
cheworter Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 286 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #3 Critness dedi: XL'ye mausun haricinde klavyenizi de koyarsınız ve klavye de kaymaz. Medium olana ise sadece maus koyabilirsiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
Critness dedi: XL'ye mausun haricinde klavyenizi de koyarsınız ve klavye de kaymaz. Medium olana ise sadece maus koyabilirsiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.