JETTİN ULTİSİ
Hectopat

Hangisi daha iyi? Önceden 2546K almayı planlıyordum. Fakat şu rehberi görünce tedirgin oldum. Valorant oynayacağım. Profesyonel anlamda hangisi seçilmeli?

Ne tür sonuçlara vardınız? Aralarındaki farklar nedir? Biraz aydınlatırsanız sevinirim.2546 sipariş verdim bende 2 haftalık bir araştırma sonucunda.
BenQ XL2546 - eski versiyon, 1 ms tepkime, ayaklık fazla büyük.
BenQ XL2546k - yeni versiyon 0.5 ms tepkime - ilk jenerasyona göre ayaklıkta kısaltma yapılmış ekstra yazılım sayesinde görüntü ayarlarını kaydedip ya da Pro oyuncuların grafik ayarlarını kullanabilme özelliği var.
Aklıma gelen bunlar.
K modelini almak daha doğru değil mi?BenQ XL2546 - eski versiyon, 1 ms tepkime, ayaklık fazla büyük
BenQ XL2546K - yeni versiyon 0.5 ms tepkime - ilk jenerasyona göre ayaklıkta kısaltma yapılmış ekstra yazılım sayesinde görüntü ayarlarını kaydedip yada pro oyuncuların grafik ayarlarını kullanabilme özelliği var
Aklıma gelen bunlar.
K model almak mantıklı yeni versiyon fakat ama şuan bütçe bakımından 9-10k ya K model almak biraz düşündürücüK modelini almak daha doğru değil mi?
Tamamen bütçe ile alakalı bir durum.7700 TL yerine 9700 vermek aman aman bir teknoloji ve panel farkı yokken mantıksız geldi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.