XL2566K mi XL2540K mi?

Burak012

Kilopat
Daha fazla  
Monitör
BenQ Zowie XL2566K
Merhaba arkadaşlar, soruda belirtildiği gibi sizce PUBG için XL2540K mı almalıyım yoksa XL2566K mı almalıyım? 2566K'daki özelleştirilebilir OD ayarı beni biraz daha ona çekiyor çünkü monitörü 144 Hz'e aldığımda OD'yi kısa aralıklarla tane tane düşürüp 144 Hz'de en iyi overshoot ve GtG deneyimini özel olarak ayarlayabilirim. Biliyorsunuz PUBG'de 360 FPS stabil veren sistem şu anda yok gibi. Hem diğer oyunlarda da (CS:GO, Valorant vs. vs.) 360 Hz-360 FPS eşleşmesi yapılabilir. Yine de kararsız kaldım sırf özelleştirilebilir OverDrive ve ekstra 120 Hz için sizce daha fazlasını ödeyip XL2566K almaya değer mi?

Profesyonel e-spor vb. düşünmüyorsanız veya tamamen FPS oynamayacaksanız XL2566k almaya değmez. Bu dediğim şeyleri yapmayacaksanız TN panel almaya da değmez diye düşünüyorum. IPS oyuncu monitörleri tepkime süresi olarak TN'lere yetişti. Alabiliyorsanız IPS alın derim ben.

Merhaba cevabınız için teşekkür ederim hem TN(ROG PG278QR) hem VA hem IPS kullandım en memnun kaldığım TN paneldi. Ve ben hikâye oyunlarına nazaren e-spor oyunlarına daha çok zaman harcıyorum. Bundan dolayı TN panele dönme kararı aldım. Şu anda IPS panel kullanıyorum(LG 27GP850) ve hikâye oyunları için biçilmiş kaftan bununla birlikte e-spor oyunları için yeterlilik seviyesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…