F ferhat378 Femtopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #1 İyi günle. R xlitepazar sitesi güvenilir mi? Get ile alışveriş yapılabileceğini söylüyor ama emin değilim. Daha önce bu siteden 2.el ürün alan biri var mı?
İyi günle. R xlitepazar sitesi güvenilir mi? Get ile alışveriş yapılabileceğini söylüyor ama emin değilim. Daha önce bu siteden 2.el ürün alan biri var mı?
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 12 Ağustos 2022 #2 Site linki at dolandırcı olabilir. Böyle siteler kuran bir dolandırıcı peşindeyim.
F ferhat378 Femtopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #3 https://www.xlitepazar.com Facebook'ta reklam vermişler orada gördüm. @KeReM BeY Son düzenleme: 12 Ağustos 2022
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 12 Ağustos 2022 #4 ferhat378 dedi: https://www.xlitepazar.com Facebook'ta reklam vermişler orada gördüm. @KeReM BeY Genişletmek için tıkla... Hocam dolandırıcı benim peşinde olduğum. Tolga çelik dolandırıcı laptop yazın googla bakın
ferhat378 dedi: https://www.xlitepazar.com Facebook'ta reklam vermişler orada gördüm. @KeReM BeY Genişletmek için tıkla... Hocam dolandırıcı benim peşinde olduğum. Tolga çelik dolandırıcı laptop yazın googla bakın
F ferhat378 Femtopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #5 KeReM BeY dedi: Hocam dolandırıcı benim peşinde olduğum. Tolga çelik dolandırıcı laptop yazın googla bakın Genişletmek için tıkla... Teşekkürler halen nasıl daha iş yapıyor bunlar anlamıyorum. Siber güvenlik ilgilenmiyor mu?
KeReM BeY dedi: Hocam dolandırıcı benim peşinde olduğum. Tolga çelik dolandırıcı laptop yazın googla bakın Genişletmek için tıkla... Teşekkürler halen nasıl daha iş yapıyor bunlar anlamıyorum. Siber güvenlik ilgilenmiyor mu?
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 12 Ağustos 2022 #6 ferhat378 dedi: Teşekkürler halen nasıl daha iş yapıyor bunlar anlamıyorum. Siber güvenlik ilgilenmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam 2021 Aralık ayından beri peşindeyim. Reklamı gördüğünüz hesap sizde mi?
ferhat378 dedi: Teşekkürler halen nasıl daha iş yapıyor bunlar anlamıyorum. Siber güvenlik ilgilenmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam 2021 Aralık ayından beri peşindeyim. Reklamı gördüğünüz hesap sizde mi?
F ferhat378 Femtopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #7 KeReM BeY dedi: Yok hocam 2021 Aralık ayından beri peşindeyim. Reklamı gördüğünüz hesap sizde mi? Genişletmek için tıkla... Mustafa Buyrun bu seferde mustafa isminde takılıyo sanırım.
KeReM BeY dedi: Yok hocam 2021 Aralık ayından beri peşindeyim. Reklamı gördüğünüz hesap sizde mi? Genişletmek için tıkla... Mustafa Buyrun bu seferde mustafa isminde takılıyo sanırım.
Z Zalim18 Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #8 Dolandırıcının tekidir karakola gidip şikayetçi olun. Dolandırdıktan sonra siteyi kapatıp site adını değiştirip tekra açıyor.
Dolandırıcının tekidir karakola gidip şikayetçi olun. Dolandırdıktan sonra siteyi kapatıp site adını değiştirip tekra açıyor.