GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Yer Fox River 25 Mart 2024 #1 Sınavla ilgili bir siteye tıkladım ve açılmadı, sadece bunu indirdi bu dosya nedir ve virüslü müdür?
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.920 Çözümler 82 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2024 #2 GainEager dedi: Sınavla ilgili bir siteye tıkladım ve açılmadı, sadece bunu indirdi bu dosya nedir ve virüslü müdür? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile kontrol edebilirsiniz.
GainEager dedi: Sınavla ilgili bir siteye tıkladım ve açılmadı, sadece bunu indirdi bu dosya nedir ve virüslü müdür? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile kontrol edebilirsiniz.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.006 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #3 GainEager dedi: Sınavla ilgili bir siteye tıkladım ve açılmadı, sadece bunu indirdi bu dosya nedir ve virüslü müdür? Genişletmek için tıkla... Bir tür PDF. Excel PDF tarzı bir olay.
GainEager dedi: Sınavla ilgili bir siteye tıkladım ve açılmadı, sadece bunu indirdi bu dosya nedir ve virüslü müdür? Genişletmek için tıkla... Bir tür PDF. Excel PDF tarzı bir olay.