N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar ben şifremi doğru giriyorum ama kabul etmiyor. Paket yöneticisini bir türlü açamadım. Şifremi değiştirmenin yolu yok mu? Ayarlarda bulamadım.
Arkadaşlar ben şifremi doğru giriyorum ama kabul etmiyor. Paket yöneticisini bir türlü açamadım. Şifremi değiştirmenin yolu yok mu? Ayarlarda bulamadım.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.751 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2022 #2 Terminali açıp passwd komutu ile değiştirebilirsiniz. Ama sanırım eski şifrenizi de bilmeniz gerekiyor.
Terminali açıp passwd komutu ile değiştirebilirsiniz. Ama sanırım eski şifrenizi de bilmeniz gerekiyor.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 3 Mayıs 2022 #3 Root şifresi oluşturmamış olabilirsiniz. Kod:Panoya kopyala sudo passwd root Komutu ile Root şifresi oluşturabilirsiniz.
Root şifresi oluşturmamış olabilirsiniz. Kod:Panoya kopyala sudo passwd root Komutu ile Root şifresi oluşturabilirsiniz.
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #4 The Shorekeeper dedi: Terminali açıp passwd komutu ile değiştirebilirsiniz. Ama sanırım eski şifrenizi de bilmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Teşekkürler.
The Shorekeeper dedi: Terminali açıp passwd komutu ile değiştirebilirsiniz. Ama sanırım eski şifrenizi de bilmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Teşekkürler.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.751 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2022 #5 Noodleyiyenkel dedi: Sorun çözüldü. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. İleride bu sorunu yaşayan olursa bakıp yapabilirler.
Noodleyiyenkel dedi: Sorun çözüldü. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. İleride bu sorunu yaşayan olursa bakıp yapabilirler.