XM1R Wireless mouse geliyor

Çoğu kişi tarafından dünyanın en iyi kablolu mouse modeli olarak görülen XM1R için özellikle kullananlar artık kablosuz modelinin çıkmasını istiyordu. Bunun üstüne 2022'nin ilk çeyreğinde çıkacağını açıklamışlardı. Beklentimiz bu ay sonu ya da diğer ay çıkması ancak halen net bir tarih yok.
Özellikleri ise şöyle:

Resimdeki özelliklerden tek bir şey değişti 3395 sensöre yükseltme yapacaklar. Bende dahil birçok kişi XM1r Wireless bekliyor. Shape olarak XM1R'ın aynısı olacağı için claw grip kullanıcıları için biçilmiş kaftan bir mouse. Ağırlık olarak da XM1R 70gr bir mouse ve Wireless modelinde ise daha hafif olacağını belirttiler. G PRO X Superlight'dan çok daha iyi bir mouse geliyor gibi görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım 1500'den aşağı bir fiyata gelir. Gelirse üstüne rakip tanımam. Ayrıca Connect Game çok güzel bir ürün daha getirmiş:

Bir tek Fnatic Bolt kaldı, o da gelir inşallah. Bu Xm1r Wireless'ı alabilecek olsam, kendiminkini satar direkt alırdım. Ninjutso'da güzel aslında .

Malzeme kalitesinin çok iyi olduğunu düşünmüyorum ama tabii ki bu düşüncem sadece bir bilgi sahibi değilim bu konuda. Fnatic Bolt ise doğru mudur bilmiyorum tabii ama bazı kişiler deneme sağlamış ve sensör ile alakalı takılma problemi yaşadıklarını yazmış. Ben biraz da Endgame firmasına güvendiğimden dolayı XM1R Wireless bekliyorum yoksa çoktan G Pro X Superlight almıştım.

Wireless sorunu büyük ihtimalle ilk seri olduğundandır. Zaten tam satışa çıkmamış, bazı kişilere gönderilmiştir. Düzeltilir elbet. En iyisi Xm1r Wireless'ı bekleyin hocam, Superlight almayın.

Wireless sorunu büyük ihtimalle ilk seri olduğundandır. Zaten tam satışa çıkmamış, bazı kişilere gönderilmiştir. Düzeltilir elbet. En iyisi Xm1r Wireless'ı bekleyin hocam, Superlight almayın.
Wireless olmadan alınacak şuan piyasadaki en iyi kablolu mouse Xm1R diyebilir miyiz hocam (Claw tutuş ve 15cm el için). Deathadder Elite kullanıyorum bu arada.

Wireless olmadan alınacak şuan piyasadaki en iyi kablolu mouse Xm1R diyebilir miyiz hocam (Claw tutuş ve 15cm el için). Deathadder Elite kullanıyorum bu arada.
15 Cm ise eliniz, Mz1 öneririm. Xm1R büyük gelebilir. Tek farkları Shape ve sensör. Sensör özellikleri aynı gerçi, Mz1 3389 kullanıyor, Xm1R ise 3370. Wireless isterseniz Orochi V2.

Mouse'da yaşadığım sinir bozucu sorun için çözüm ararken reddit sitesinde XM1'de de aynı sorunu yaşayan kullanıcılar paylaşımda bulunmuş. Sorun tekerleği yukarı kaydırınca ses çıkarması ve kademelerin sertleşmesi. Umarım kronik bir sorun değildir.

Kademe derken hocam?
Bu daha kaliteli ki hocam? Bu arada yaklaşık yıldır Razer DeathAdder Elite kullandığımı söylemiştim. Sadece ağır ve büyük geliyor ama çok minik de olmasın dedim. Wireless olmasın. Bu ürün delikli ya tereddüt ettim. Razer kadar sensörü iyi değil galiba Xm1r. Ben Razer ile ani dönüş yapmayı seviyorum fakat kolum çok ağrıyor uzun oynamada o yüzden değişeceğim. Claw tutuşum.

Sensörler arasındaki fark hissedilemez. Eliniz 15 Cm ise Mz1 alın derim. Eliniz daha büyükse Xm1R:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Swarcow'un Discord'una gelebilirsiniz bende oradayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…