Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnstagram’da gördüm fakat 1050TL fiyata değer mi bilmiyorum, alan arkadaşlar lütfen bilgilendirebilir mi? Sırt yaslanma yeri geniş diye hoş görünüyor yardımcı olur musunuz?
Hocam Haziran 2020 tarihinde satın aldım. Aldığım günden beri çok yoğun bir şekilde kullanıyorum. Şimdiye kadar yaşadığım sorunlar şu şekilde:
Amortisör bozuldu. En yüksekte kullanıyorum. Bazen kendi kendine en aşağı iniyor.
Sağ kolun yükseltme/alçaltma aparatını kırdım. Bu tamamen benim hatam. Alçaltmak isterken sertçe müdahale ettim ve içindeki plastik kısım kırıldı.
Sol kolun sağ/sol tarafa çevirmeyi sağlayan aparat çok gevşemiş durumda. Zamanla oynaya oynaya o hale geldi.
İlk aldığım zamanlar çok az ses çıkarıyordu. Ancak şuan gerçekten fazla ses çıkarmaya başladı.
Genel olarak çok çok nazik kullanmanız gerekiyor. Yoksa bozulması biraz kolay. Bu dediğim problemler son zamanlarda ortaya çıktığını belirteyim. Başta çok memnundum ancak keşke biraz daha koyup daha kalitelisini alsaydım diyorum. Önerim üstüne biraz daha koyup indirim kovalayarak xDrive gibi markalar almak olur.