Xmax Rio Kullanıcı Yorumu

Hocam öncelikle inceleme için teşekkür ederim. Genel olarak memnuniyet durumunuz nedir? Önerir misiniz yoksa az biraz daha para koyun üstüne daha iyisini alın mı dersiniz? Genel olarak düşünceniz nedir? Pişmanlık duydunuz mu? Bende bir oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum ama çok fazla seçenek, çok marka var. Ne alayım karar veremedim. 178 boyum 90 kiloyum. 1400 1500 bandına kadar çıkabilirim fiyat olarak.

1500'e kadar çıkabilirsen xdrive al bence. Koltukları çok güzel.

Konuyu güncellemeye devam ediyorum. Koltuğu alalı 3 ayı geçti. Sağından solundan gacur gucur sesler gelmeye başladı. Sanırım yağlamayla geçer gibi. Kol koyma yerlerinde ilk deformasyon baş gösterdi. Dirseğin tam oturduğu yerde sağda ve solda içeri doğru göçük meydana geldi. Durumu aldığım yere bildireceğim. Açıkçası tamirine veya yedek parçasına çok ihtiyacım yok yaptırmak gibi bir şey de istemiyorum. Fakat konuyu takip eden ve almak isteyen kişiler için satış sonrası nasıl davranıyorlar? İlgilerini ölçmek için bir kaç gün içerisinde yazacağım ve dönütleri nasıl olacak merak ediyorum.
Normal şartlarda ben bu fiyata koltuk almazdım tam 790 liraya geldi. xdrive 1100 lira civarındaydı. Ben daha ucuzunu bu özelliklerde bulabilsem daha ucuzunuda alırdım. Eğerki size bin lira üzeri böyle bir şeye para vermek koymazsa alabilirsiniz. Ben ucuza kaçtığım için aldım. Pişmanda değilim. Tavsiye etme konusunda bir şey söyleyemeyeceğim.

Zamanında bende alırken görmüştüm bunu hatta arayıp sordum deri değil de kumaş olanından var mı diye yok dediler. Hocam bu adamların işi bu basit bir şey xmax, xdrive o bu şu takılmayın. Çok üst düzey koltuklar hariç genel kullanılan malzeme kalitesi aynıdır ve zaten kendini de belli ediyor.

Yüzde yüz aynısı diyemem ama neredeyse aynısı. Ayaklardaki fileye kadar aynı. Bende bu ilanı satın almadan önce görmüştüm. Fakat bunlar tek mekanizmalı. Ben çift mekanizmalı istediğim için xmax tercih etmiştim. Fiyat farkına değer mi derseniz değermiş. Çift mekanizma gerçekten hoş bir özellik.

Pazartesi günü terletmez çift mekanizmalı aldım. Cok ağır rutubet kokusu var havalandırmama rağmen geçmedi bir türlü. Yarın sabaha kadar balkonda bırakacağım hazır rüzgar varken geçer belki. Ben gidip elden teslim aldım yakından kokladığınızda kokmuyor ama oda da bir süre kalınca hissediyorsunuz. Astım olursun diyerekten annem balkona koymamı rica etti. Geçmezse değiştirilmesini yada iadesini talep edeceğim.

Hocam ürünü depo diye kıytırık bir giriş katında tutuyorlar. Bende elden teslim aldığımda görmüştüm yani ama öyle bir sıkıntım olmadı. Siz durum düzelmezse bir rica edin bakalım nasıl yardımcı olacaklar ? Detayını da bizi bilgilendirirseniz seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…