Xmax Rio Kullanıcı Yorumu

Aynen hocam bende gidip elden aldım, bakalım bu aksam balkondan alacağım ama geçmiş olacağını sanmıyorum.Whatsappdan artık dönüş alamıyorum ama evim zaten 5 dakika mesafe de

Eviniz yakınsa çok iyi hocam ben bir saat yol gittim araçla ürünü teslim alabilmek için. Wp den neden cevap vermiyorlar? Sonucu merak ediyorum yine de bildirirseniz sevinirim. Bakalım nasıl yardımcı olacaklar ?

xmax 3 almayı planlıyorum. tavsiye edermisiniz veya bu fiyat aralıgında bi koltuk önerisede alabilirim.

Xmax 3 diye saçma sapan bir model yapmışlar. Siz yazınca merak edip baktım. Bel desteği falan çok zayıf görünüyor. Ensedeki destek ise çok çirkin. Rio dan şaşmayın.

xmax3 almayı kafama koydum ama whatsapp'dan yazıyorum cevap yazmıyorlar iletişime geçebilceğim bi kanalları yok gün içinde arama fırsatım olmuyor işden dolayı . eposta filan denedim tık yok.buna bir çözüm bulmaları lazım kendileri bilir yani bir dünya satici mevcut herneyse xdrive markası dışında koltuk tavsiyesine açığım .

xdrive akıncı almayı düşünüyorum ben

Çok çirkin duruyor ya kafam çok karışık ne alsam 1400TL bütçeye.
İkea jarvfjallet alabilirim xmax cevap vermezse.

İkea jarvfjallet benim de kafamı çeldi şimdi baktım aşırı rahat diyorlar ama hiçbir yerde stok yok markus var ama stokta acaba çok fark var mıdır.

Son düzenleme:
ikea ara ara stoklara. stok geldiginde haber ver dersen anında bildirim yolluyorlar. ama birçok kişi jarvfjallet önermiş benim kafama takılan sadece dirsekleri koymaya yerin olmayası engel olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…