Kevlar Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2014 #1 Merhaba, oynadığım oyunun diplomacy isimli .xml dosyası var. Türkçe karakter kullanmadan birkaç kelime değiştirdim. Değişiklik sonrası oyun hata verdi üstelik, xml editör kullandım. Sizce nerede yanlış yapıyorum? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2014
Merhaba, oynadığım oyunun diplomacy isimli .xml dosyası var. Türkçe karakter kullanmadan birkaç kelime değiştirdim. Değişiklik sonrası oyun hata verdi üstelik, xml editör kullandım. Sizce nerede yanlış yapıyorum? Teşekkürler.
Kevlar Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #3 Silinen üye dedi: Dreamweaver kullan. Genişletmek için tıkla... Ücretli bir yazılım.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2014 #4 Düzgün düzenleyememişsindir. XML Editörü yerine Notepad veya Infopath Designer ile düzenlemeyi dene.
jamesmalvi Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #5 I would use codebeautify.org: Best Online XML Viewer, Formatter, Editor, Analyser, Beautify-Beautifier, Minify, Tree structure, Notepad, Marker
I would use codebeautify.org: Best Online XML Viewer, Formatter, Editor, Analyser, Beautify-Beautifier, Minify, Tree structure, Notepad, Marker