vadeeer Hectopat Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2017 #1 HTML, CSS, JavaScript ve PHP biliyorum XML de öğrenmeme gerek var mıdır acaba?
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 22 Eylül 2017 #2 Pek kullanilmayan gelecegi olmayan bir dil'dir XML bence gerek yok ögrenmene. PHP + MYSQL yeterlidir. HTML'den bahsetmiyorum bile.
Pek kullanilmayan gelecegi olmayan bir dil'dir XML bence gerek yok ögrenmene. PHP + MYSQL yeterlidir. HTML'den bahsetmiyorum bile.
Bulut Uzer Kilopat Katılım 2 Ocak 2013 Mesajlar 848 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Senior Full Stack Developer 22 Eylül 2017 #3 XML yerine Json öğrenmen daha iyi, yapısı basittir.
vadeeer Hectopat Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2017 #4 Bulut Uzer dedi: XML yerine Json öğrenmen daha iyi, yapısı basittir. Genişletmek için tıkla... Pekala teşekkür ederim
Bulut Uzer dedi: XML yerine Json öğrenmen daha iyi, yapısı basittir. Genişletmek için tıkla... Pekala teşekkür ederim
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 22 Eylül 2017 #5 Senin seçimin, fakat XML geleceği olmayan bir dil. Bence öğrenmene değmeyecektir. Bilgi çokluğu bakımından ise öğrenebilirsin.
Senin seçimin, fakat XML geleceği olmayan bir dil. Bence öğrenmene değmeyecektir. Bilgi çokluğu bakımından ise öğrenebilirsin.
Atakan Ermiş Kilopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 892 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-end Developer 24 Eylül 2017 #6 Değildir. İlla o tarz bir şey öğreneceksen de JSON öğrenmelisin. Bu da Javascript ile birlikte geliyor.
Değildir. İlla o tarz bir şey öğreneceksen de JSON öğrenmelisin. Bu da Javascript ile birlikte geliyor.