XMP açtıktan sonra bilgisayar açılmıyor

ouzzz

Hectopat
Makaleler
1
Yer
C:\Windows\System32
Daha fazla  
Selam hocalarım. Yeni bir sistem almıştım İtopya'dan fakat XMP açınca bilgisayar çok geç açılıyordu veya açılırken BIOS ayarları sıfırlandı diye uyarı verip yeniden başlatıyordu kendini. Gigabyte sitesinden H610M H V2 anakartımın son BIOS sürümünü indirdim ve yükledim sorunsuz çalıştı. Sonrasında XMP açmayı tekrar denedim fakat bu kez uzunca beklememe rağmen hiç ekran gelmiyor klavye ve fare ışıkları bile yanmıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu?

Gücü kesip BIOS pilini çıkartın 1 2 dk bekleyin tekrar takın ve gücü bağlayın BIOS'u bir sıfırlayın bakalım düzelebilir.

Gücü kesip BIOS pilini çıkartın 1 2 dk bekleyin tekrar takın ve gücü bağlayın BIOS'u bir sıfırlayın bakalım düzelebilir.
RAM'lerden birini çıkarıp bilgisayarı tekrar açarak BIOS ayarlarını sıfırladım fakat yine de XMP açamıyorum 3200 MHz olan ramlerim 2666 MHz olarak çalışıyor.

RAM'lerden birini çıkarıp bilgisayarı tekrar açarak BIOS ayarlarını sıfırladım fakat yine de XMP açamıyorum 3200 MHz olan RAM'lerim 2666 MHz olarak çalışıyor.

XMP profili 1 tanemi var fazlaysa diğeri seçerek dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…