Ali gelturan
Kilopat
Arkadaşlar eski bilgisayarımdan kalan parçalarla kardeşime kasa toplamak istiyorum da bilginize ihtiyacım var.
Şimdi benim elimdeki parçalar
GTX 1060 3GB Ekran kartı
Ryzen 5 1600 14nm işlemci
Şimdi merak ettiğim şu ben bu parçaları alsam uyum sorunu yaşamadan toplayabilir miyim kasayı?
www.incehesap.com
www.incehesap.com
www.incehesap.com
www.incehesap.com
Bir şey daha diyeceğim. XMP desteği olan başka Anakart tavsiyesi de alabilirim daha uygun fiyatlı ya da siz elimdeki parçalara göre geri kalan parçaları tamamlar mısınız? Cevap bekliyorum sipariş vereceğim. Hard disk ve SSD de alacam için daha uygun fiyatlı bir Anakart tavsiyesi alabilirim Anakart da D.O.C.P kolay O.C Modu olsun istiyorum . Hangi Anakartı almalıyım
Şimdi benim elimdeki parçalar
GTX 1060 3GB Ekran kartı
Ryzen 5 1600 14nm işlemci
Şimdi merak ettiğim şu ben bu parçaları alsam uyum sorunu yaşamadan toplayabilir miyim kasayı?

Gigabyte B450M S2H V2 AMD B450 Soket AM4 DDR4 3600(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

ASUS Tuf B450-Pro Gaming AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com

Zalman S4-PLUS(BL) 600W RGB Fan USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com

Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz C16 Siyah Ram - CMK8GX4M1D3000C16 incehesap.com

Bir şey daha diyeceğim. XMP desteği olan başka Anakart tavsiyesi de alabilirim daha uygun fiyatlı ya da siz elimdeki parçalara göre geri kalan parçaları tamamlar mısınız? Cevap bekliyorum sipariş vereceğim. Hard disk ve SSD de alacam için daha uygun fiyatlı bir Anakart tavsiyesi alabilirim Anakart da D.O.C.P kolay O.C Modu olsun istiyorum . Hangi Anakartı almalıyım
Son düzenleme: