HollyVibe Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 164 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #1 Merhabalar, kasamda 1x8 RAM takılı ve bu RAM'ler 2666 MHz'te kalmış. Bunu nasıl düzeltebilirim? (BIOS'um Gigabyte ve RAM'lerin asıl frekansı 3600 MHz.)
Merhabalar, kasamda 1x8 RAM takılı ve bu RAM'ler 2666 MHz'te kalmış. Bunu nasıl düzeltebilirim? (BIOS'um Gigabyte ve RAM'lerin asıl frekansı 3600 MHz.)
Çözüm E E Er73748 25 Haziran 2021 BIOS üzerinden açabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BIOS üzerinden açabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 25 Haziran 2021 #2 BIOS üzerinden açabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
BIOS üzerinden açabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS HollyVibe Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 164 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #3 Er73748 dedi: BIOS üzerinden açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden nasıl yapılacağını soruyorum. Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: BIOS üzerinden açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden nasıl yapılacağını soruyorum.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 25 Haziran 2021 #4 HollyVibe dedi: BIOS üzerinden nasıl yapılacağını soruyorum. Genişletmek için tıkla... Mesajımı düzenledim. Artı 0 Eksi
HollyVibe dedi: BIOS üzerinden nasıl yapılacağını soruyorum. Genişletmek için tıkla... Mesajımı düzenledim.
Dunkel.heit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 1.033 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 25 Haziran 2021 #6 Dunkel.heit dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Attığınız ASUS için. Artı 0 Eksi
Dunkel.heit dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Attığınız ASUS için.
Dunkel.heit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 1.033 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #7 Er73748 dedi: Attığınız ASUS için. Genişletmek için tıkla... Benzer işler. Türkçe rehberde ne yapılıyorsa Gigabyte anakartta da aynı işlem yapılacak sonuçta. Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: Attığınız ASUS için. Genişletmek için tıkla... Benzer işler. Türkçe rehberde ne yapılıyorsa Gigabyte anakartta da aynı işlem yapılacak sonuçta.
KS KS HollyVibe Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 164 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #8 Er73748 dedi: Mesajımı düzen. Genişletmek için tıkla... Er73748 dedi: BIOS üzerinden açabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yapabildim teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: Mesajımı düzen. Genişletmek için tıkla... Er73748 dedi: BIOS üzerinden açabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yapabildim teşekkür ederim.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 25 Haziran 2021 #9 HollyVibe dedi: Yapabildim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi