fezco Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #1 MSI H310M PRO VDH Plus anakartı kullanıyorum. Nasıl XMP aktif edeceğim ve nasıl gireceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2020
michealdoge Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #2 BIOS ayarlarında var. OC ayarlarında oluyor genelde.
Nicksiz42 Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 595 Çözümler 2 24 Kasım 2020 #4 fezco dedi: MSI H310M PRO VDH Plus anakartı kullanıyorum. Nasıl XMP aktif edeceğim ve nasıl gireceğim? Genişletmek için tıkla... BİOS'a gir, ardından ekranın sol kısmında OC yazan kısma tıkla. Açılan ekranda Extreme Memory Profile(XMP) yazan kısma tıkla ve oradan aç.
fezco dedi: MSI H310M PRO VDH Plus anakartı kullanıyorum. Nasıl XMP aktif edeceğim ve nasıl gireceğim? Genişletmek için tıkla... BİOS'a gir, ardından ekranın sol kısmında OC yazan kısma tıkla. Açılan ekranda Extreme Memory Profile(XMP) yazan kısma tıkla ve oradan aç.
fezco Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #5 Nicksiz42 dedi: BIOS'a gir, ardından ekranın sol kısmında OC yazan kısma tıkla. Açılan ekranda Extreme Memory profile(XMP) yazan kısma tıkla ve oradan aç. Genişletmek için tıkla... Nasıl gireceğim?
Nicksiz42 dedi: BIOS'a gir, ardından ekranın sol kısmında OC yazan kısma tıkla. Açılan ekranda Extreme Memory profile(XMP) yazan kısma tıkla ve oradan aç. Genişletmek için tıkla... Nasıl gireceğim?
Nicksiz42 Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 595 Çözümler 2 24 Kasım 2020 #6 fezco dedi: Nasıl gireceğim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açmak için düğmeye bastığın zaman Logo gelene kadar "Del" tuşuna sürekli bas-çek yap. Ozaman girersin.
fezco dedi: Nasıl gireceğim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açmak için düğmeye bastığın zaman Logo gelene kadar "Del" tuşuna sürekli bas-çek yap. Ozaman girersin.