E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 20 Haziran 2021 #11 KlausMksn dedi: Peki bir zararı var mı? Yapmayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... OC demek yanlış olur. OC desteklenen hızın "üstüne" çıkmaya denir. XMP ise desteklenen hıza çıkmadır. Bir sorun teşkil etmez.
KlausMksn dedi: Peki bir zararı var mı? Yapmayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... OC demek yanlış olur. OC desteklenen hızın "üstüne" çıkmaya denir. XMP ise desteklenen hıza çıkmadır. Bir sorun teşkil etmez.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.623 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 20 Haziran 2021 #12 LPX serilerinde XMP sorunu var diye biliyorum.
XLlonKJEE Kilopat Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 293 Çözümler 2 20 Haziran 2021 #13 LPX kullanıyorum hiçbir problem yok. Tekin Alakuş dedi: LPX serilerinde XMP sorunu var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla...
LPX kullanıyorum hiçbir problem yok. Tekin Alakuş dedi: LPX serilerinde XMP sorunu var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla...
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 20 Haziran 2021 #14 Tekin Alakuş dedi: LPX serilerinde XMP sorunu var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne sorunu var?
Tekin Alakuş dedi: LPX serilerinde XMP sorunu var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne sorunu var?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.623 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 20 Haziran 2021 #15 ArchBtw dedi: Ne sorunu var? Genişletmek için tıkla... Ben de bir yerde görmüştüm, fazla bir fikrim yok. XLlonKJEE dedi: LPX kullanıyorum hiçbir problem yok. Genişletmek için tıkla... Herkeste olmayabilir.
ArchBtw dedi: Ne sorunu var? Genişletmek için tıkla... Ben de bir yerde görmüştüm, fazla bir fikrim yok. XLlonKJEE dedi: LPX kullanıyorum hiçbir problem yok. Genişletmek için tıkla... Herkeste olmayabilir.