XMP nedir ve açılırsa ne olur?

ReXa42

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba FPS'im düşük. 3060 Intel i5 12400F 12. nesil var. Valorant 200 FPS 370-400 almam lazım. Birisi BIOS XMP ile alakalı bir şey dedi. Ne yapabilirim? Nedir? Açarsam yükselir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xmp anakarttin destekledigi kadar, ramlerini tam performansından faydalanmasini sağlar daha çok render çıktı almak gibi işlemlerde kendini belli eder. Fps e çok fark etki etmez. Neden 300-400 fps alman lazım? 200 ile 400 arasında ki fark hissedilir bir fark mı sence ?

almam lazım demekten kastığım malesef benim gibi 3060 kullanıcıları 400 fortnite gibi online oyunlarda 500 600 alırken ben 60 100 alınca moralim düşüyor şuan xmp açtım profile 1-2 vardı 1 yaptım ve açtım doğrumudur ? şimdi test edicem

1 ve 2 olur genelde ikisinde deneyin hangisi daha iyiyse onu kullanın.

1 ve 2 olur genelde ikisinde deneyin hangisi daha iyiyse onu kullanın.
tamam hocam sağolun test ediyorum maça girdim bakalım fps yükselmesini hissettim maçta nasıl bir sonuç verecek

Açtım şu an yükselme var gibi bir maç atacağım

Tamam hocam sağ olun test ediyorum maça girdim bakalım FPS yükselmesini hissettim maçta nasıl bir sonuç verecek

Görev Yöneticisi'nden RAM'lerin MHz değerlerine bakın normale döndüyse olmuştur.

Görev Yöneticisi'nden RAM'lerin MHz değerlerine bakın normale döndüyse olmuştur.

Nasıl bakıldıığına ve iyi mi kötü mü oldu mu bilmiyorum ama bakalım şu an testlere başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…