Furkan Erol Hectopat Katılım 14 Eylül 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #1 Terraria oynamak için XNA Framework 4.0 Redist diye bir şey yüklemem gerekiyor. Yüklerken resimdeki hatayı veriyor yardımlarınızı bekliyorum. Nasıl yükleyeceğim bu programı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2014
Terraria oynamak için XNA Framework 4.0 Redist diye bir şey yüklemem gerekiyor. Yüklerken resimdeki hatayı veriyor yardımlarınızı bekliyorum. Nasıl yükleyeceğim bu programı?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 14 Eylül 2014 #2 Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi 1, 2, ve 5. adımları uygulayın. Download Microsoft XNA Framework Redistributable 4.0 from Official Microsoft Download Center Buradan indirip kurulum gerçekleştirin.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi 1, 2, ve 5. adımları uygulayın. Download Microsoft XNA Framework Redistributable 4.0 from Official Microsoft Download Center Buradan indirip kurulum gerçekleştirin.
Furkan Erol Hectopat Katılım 14 Eylül 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #3 Teşekkür ederim gerek kalmadı. Ne alaka bilmiyorum ama Windows 8 kendini güncelleyince düzeldi, konu kilit. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2014
Teşekkür ederim gerek kalmadı. Ne alaka bilmiyorum ama Windows 8 kendini güncelleyince düzeldi, konu kilit.