P Peregrim Kilopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2014 #11 windows 8.1 açıyor ben kullanıyorm Windows 8.1 magazada gözükmüyor | Technopat Sosyal bu konu büyük ihtimalle size yardımcı olacaktır ....
windows 8.1 açıyor ben kullanıyorm Windows 8.1 magazada gözükmüyor | Technopat Sosyal bu konu büyük ihtimalle size yardımcı olacaktır ....
cafer Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 290 Makaleler 1 Yer mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek asosyal 29 Mart 2014 #12 Silinen üye dedi: Nerden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilmediğine göre kesin yüklü değildir. Microsoft .NET Framework 4.5 ürününü Resmi Microsoft İndirme Merkezi'nden indirin
Silinen üye dedi: Nerden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilmediğine göre kesin yüklü değildir. Microsoft .NET Framework 4.5 ürününü Resmi Microsoft İndirme Merkezi'nden indirin
P pusat57 Ziyaretçi 29 Mart 2014 #13 Ali abinin dediklerini yapsam olur mu? Windows 8 GTA 4 Problemi - MS-DOS ekranı açılıp kapanıyor | Technopat Sosyal cafer dedi: Bilmediğine göre kesin yüklü değildir. Microsoft .NET Framework 4.5 ürününü Resmi Microsoft İndirme Merkezi'nden indirin Genişletmek için tıkla... İndirdim ama yüklemeye gerek yokmuş zaten yüklü olduğunu belli eden bir yazı çıktı.
Ali abinin dediklerini yapsam olur mu? Windows 8 GTA 4 Problemi - MS-DOS ekranı açılıp kapanıyor | Technopat Sosyal cafer dedi: Bilmediğine göre kesin yüklü değildir. Microsoft .NET Framework 4.5 ürününü Resmi Microsoft İndirme Merkezi'nden indirin Genişletmek için tıkla... İndirdim ama yüklemeye gerek yokmuş zaten yüklü olduğunu belli eden bir yazı çıktı.
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 29 Mart 2014 #14 Pusat bir azda daha bekle GTA V gelsin oynarsın.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2014 #15 Steam'den orijinal almıştım Windows 8.1 ile bu oyunu bitirdim.
P pusat57 Ziyaretçi 29 Mart 2014 #16 Kaç senedir düzgün bir kart aldım şu oyunu yeni monitörümde düzgün oynamak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2014
P pusat57 Ziyaretçi 30 Mart 2014 #17 Windows 8 GTA 4 Problemi - MS-DOS ekranı açılıp kapanıyor | Technopat Sosyal Bu konuya bakar mısınız? GFW dosyasını indirdim ama oda hata veriyor. CD'nin paketinde W7 işareti var LİBERTY CİTY 8'de uyumlu değil mi? Çalıştığını söyleyen arkadaşlar oyun normal GTA IV'mı yoksa LİBERTY CİTY'mi?
Windows 8 GTA 4 Problemi - MS-DOS ekranı açılıp kapanıyor | Technopat Sosyal Bu konuya bakar mısınız? GFW dosyasını indirdim ama oda hata veriyor. CD'nin paketinde W7 işareti var LİBERTY CİTY 8'de uyumlu değil mi? Çalıştığını söyleyen arkadaşlar oyun normal GTA IV'mı yoksa LİBERTY CİTY'mi?
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2014 #18 Belki Liberty City oynayabilmek için tam paket kurulumu gerekiyordur. Ben tam paket satın aldığım için hepsini yüklemiştim bir sorun yaşamadım.
Belki Liberty City oynayabilmek için tam paket kurulumu gerekiyordur. Ben tam paket satın aldığım için hepsini yüklemiştim bir sorun yaşamadım.