Xoogler ne demek?

Googler, Noogler, Doogler falan da var. Googler halihazırda çalışanlarmış. Noogler yeni işe alınanlar, yeni çalışanlara gönderilen hoş geldin paketinde Noogler yazan şapka gibi hediyeler de oluyor. Doogler da aşağıdaki sevimli arkadaşlarmış:

Google'da son zamanlarda gene işten çıkarmalar oldu sanırım.

Noogler'ı siyahi çalışanlara söylüyorlar sanıyordum.
Teşekkürler bilgi için.

Katılıyorum ve teknoloji pazarında kozları doğru oynamazsan ne olduğunu anlamadan tepetetaklak olabilirsin. Meta (Facebook) emin adımlarla ilerlerken, Whatsapp ve Instagram'ı bünyesine katarken hiç sarsılmayacak gibi duruyordu şimdi Metaverse bataklığında debeleniyorlar. Google yapay zekada öncü olabilecekken fazla boşladı gibi 2 sene önce ChatGPT'nin adı bile anılmazken Lamda konuşuluyordu şimdi sallayan yok.

Microsoft çok akıllı şirket, yatırımları nokta atışı yapıyorlar ve girdikleri her sektörde ciddiler. Google ise girdiği her sektörün yarısında batıyor ya da iptal edip dönüyor. Geleceği yapay zeka ve kuantum bilgisayarlar şekillendirecek burada ciddi kan kaybederlerse Yahoo'ya dönüşürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…