Çözüldü Xorak driver "the mouse manufacturer or product ID error" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beratixs Zeppeli

Centipat
Daha fazla  
Mouse driver'ında bu hatayı almaya başladım. Hatayı alınca driverdaki hiçbir şeye tıklayamıyorum. Hatayı ilk aldığımdan beri fare ters yönde hareket ediyor ve ışıkları yanmıyor. Sanırsam Driver'da restore tuşuna basabilirsem durum çözülebilir ama basamıyorum. (hata: "the mouse manufacturer or product ID error") [Mouse: Performax Xorak]

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarınızı güvenli modda başlatıp daha sonra programı çalıştırmayı deneyebilirsin. Ayrıca doğru driveri kurduğunuzdan emin misiniz?
Güvenli modda da aynı sonucu aldım. Driver ise 1 aydır aynı fakat nedense bugünlerde hata çıkarmaya başladı. Defalarca kez yeniden yükledim ama hata düzelmedi.

Çözümü buldum. Bir autoclicker yardımı ile xorak driverine tıklayın. 2 veya 3 tane driver açılacaktır, bu driverlerdan birinde tuşlara erişim sağlayabileceksiniz. Ordan restore diyip düzeltebilirsiniz.
Bilgisayarınızı güvenli modda başlatıp daha sonra programı çalıştırmayı deneyebilirsin. Ayrıca doğru driveri kurduğunuzdan emin misiniz?
Güvenli modda da aynı sonucu aldım. Driver ise 1 aydır aynı fakat nedense bugünlerde hata çıkarmaya başladı. Defalarca kez yeniden yükledim ama hata düzelmedi.

Çözümü buldum. Bir autoclicker yardımı ile xorak driverine tıklayın. 2 veya 3 tane driver açılacaktır, bu driverlerdan birinde tuşlara erişim sağlayabileceksiniz. Ordan restore diyip düzeltebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Konuyu hortlatıyo gibiyim ama ben dediğinizi anlamadım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı