ejderya_22
Megapat
Kolun modeli nedir? DS4 orijinal mi? Xbox 360 denetleyicisi olarak gözüken kol DS4 mü?
Bu kolda zaten Xinput desteği var. Neden program kullanma ihtiyacı duydunuz?Rampage SG-R218.
Bu kolda zaten Xinput desteği var. Neden program kullanma ihtiyacı duydunuz?
Yok hocam. Bununla alakalı olduğunu zannetmiyorum. Bu tip programlar Xinput desteği olmayanlar için. Win + G ile Gamebar açıp deneyin.Forza Horizon 5'de kopmalar oluyordu da o yüzden deneyecektim.
Yok hocam. Bununla alakalı olduğunu zannetmiyorum. Bu tip programlar Xinput desteği olmayanlar için. Win + g ile gamebar açıp deneyin.
Kopmayı Xoutput ile çözemezsin, ben de Xoutput kullanıyorum yine aynı şey var. Oyun ile alakalı büyük ihtimalle. Aynı kol ile az önce FH4 oynadım sorunsuz. FH5'de yapıyor sadece.Forza Horizon 5'de kopmalar oluyordu da o yüzden deneyecektim.
Kopmayı xoutput ile çözemezsin, bende xoutput kullanıyorum yine aynı şey var. Oyun ile alakalı büyük ihtimalle. Aynı kol ile az önce FH4 oynadım sorunsuz. FH5'de yapıyor sadece.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.