XP format sonrası internet yok

Scoti

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayara deneme amaçlı XP kurdum kabloya bağlı olmama rağmen internet yok. Hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum ilk defa başıma geliyor. Telefondan bilgisayara dosya aktarımı yapıp format atmayı düşündüm iPhone mi sadece kamera olarak görüyor diğer telefonlar içinde driver istiyor. Bilgisayarın yedeklerinde Windows ISO'lar var fakat Rufus XP desteklemiyor, daha eski sürümü indirmem lazım çıkmazdayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
XP sürücüleri içermediği için kullanamıyorsunuz. Farklı bir bilgisayardan Windows kurulum medyası hazırlayın.

Hocam internet üzerinden Driver Solution isimli programı indirerek sistemde eksik olan tüm sürücüleri kurabilirsiniz.

Hocam sorun şu pc internete girmiyor, girse driver kurmayı biliyorum. Sanırım tek çözüm başka bilgisayardan flash hazırlamak...

Başka bilgisayara erişimin varsa eğer, Ethernet sürücüsünü USB belleğe at onu kur, internete bağlanınca gerisi gelir.

Ağ kontrolcü Donanım Kimliği'ni belirt. XP için sürücüsü olduğunu bile sanmıyorum.

Ayrıca neden XP kurdun ki, sanal bilgisayar varken?
Bilgisayar windows 7 bile kaldırmıyor xp denemek istedim başka bilgisayara erişimim yok bilgisayarcıdan format cd si alıcaktım cd okuyucu da bozuk en iyisi flasha yükletmek sanırım teşekkürler konuyu kapatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…