Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.442 Makaleler 1 Çözümler 19 28 Ekim 2020 #11 Recep Baltaş dedi: Ağ kontrolcü Donanım Kimliği'ni belirt. XP için sürücüsü olduğunu bile sanmıyorum. Ayrıca neden XP kurdun ki, sanal bilgisayar varken? Genişletmek için tıkla... Eski emekli efsane bir işletim sistemi. Benim gözümde hala güzel bir işletim sistemidir. Sistemimde CD sürücü olsa vallahi Windows 10'dan Windows XP'ye geçerim.
Recep Baltaş dedi: Ağ kontrolcü Donanım Kimliği'ni belirt. XP için sürücüsü olduğunu bile sanmıyorum. Ayrıca neden XP kurdun ki, sanal bilgisayar varken? Genişletmek için tıkla... Eski emekli efsane bir işletim sistemi. Benim gözümde hala güzel bir işletim sistemidir. Sistemimde CD sürücü olsa vallahi Windows 10'dan Windows XP'ye geçerim.
İbrahim Göksoy Megapat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 799 Çözümler 4 Yer Antalya Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 28 Ekim 2020 #12 @Yahya Nuroğlu Windows XP USB bellek ile de kurulabiliyor. Şu anda geçebilirsin istersen.
Scoti Decapat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #13 Dayımda Bluetooth adaptörü varmış telefona indirip Bluetooth ile pc ye aktardım sorun çözüldü.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.442 Makaleler 1 Çözümler 19 30 Ekim 2020 #14 İbrahim Göksoy dedi: @Yahya Nuroğlu Windows XP USB bellek ile de kurulabiliyor. Şu anda geçebilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Ne kadar uğraşsam da kuramadım.
İbrahim Göksoy dedi: @Yahya Nuroğlu Windows XP USB bellek ile de kurulabiliyor. Şu anda geçebilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Ne kadar uğraşsam da kuramadım.