ne0tick Femtopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #1 İkilemde kaldım. Hangi grafik tabletini almalıyım sizce? https://www.hepsiburada.com/xp-pen-deco03-kablosuz-grafik-tablet-p-HBV00000VSKDQ Wacom Intuos Comfort Plus Medium Ctl6100k-b ( 264 X 200 X 8.8 Mm / 10.4 X 7.8 X 0.35 Inç ) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
İkilemde kaldım. Hangi grafik tabletini almalıyım sizce? https://www.hepsiburada.com/xp-pen-deco03-kablosuz-grafik-tablet-p-HBV00000VSKDQ Wacom Intuos Comfort Plus Medium Ctl6100k-b ( 264 X 200 X 8.8 Mm / 10.4 X 7.8 X 0.35 Inç ) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 5 Mayıs 2022 #2 Ben olsam Xp-Pen DECO 03 modelini tercih ederdim, şu videodan görsel ve ergonomik açıdan fikir edinebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben olsam Xp-Pen DECO 03 modelini tercih ederdim, şu videodan görsel ve ergonomik açıdan fikir edinebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ne0tick Femtopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #3 B 52 Stratofortress dedi: Ben olsam Xp-Pen DECO 03 modelini tercih ederdim, şu videodan görsel ve ergonomik açıdan fikir edinebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Xp-Pen Wacom'a göre daha iyi duruyor. Xp-Pen alacağım.
B 52 Stratofortress dedi: Ben olsam Xp-Pen DECO 03 modelini tercih ederdim, şu videodan görsel ve ergonomik açıdan fikir edinebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Xp-Pen Wacom'a göre daha iyi duruyor. Xp-Pen alacağım.
iPatavatsizz Kilopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 518 Çözümler 2 13 Mayıs 2022 #4 @ne0tick Memnun musunuz Xp-Pen Deco 03'den acaba? Çizimde yeni birisi olarak ona göre bende almayı düşünüyorum.
@ne0tick Memnun musunuz Xp-Pen Deco 03'den acaba? Çizimde yeni birisi olarak ona göre bende almayı düşünüyorum.
ne0tick Femtopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #5 iPatavatsizz dedi: @ne0tick Memnun musunuz Xp-Pen Deco 03'den acaba? Çizimde yeni birisi olarak ona göre bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Baya güzel ben beğendim. Alabilirsin.
iPatavatsizz dedi: @ne0tick Memnun musunuz Xp-Pen Deco 03'den acaba? Çizimde yeni birisi olarak ona göre bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Baya güzel ben beğendim. Alabilirsin.