Xp-pen G640s tablette kalem imleci yerine mouse imleci gözüküyor

ra1denn

Hectopat
Geçen gün Windows'u güncelleştirdim ve grafik tableti kullanırken ekranda nokta imleci yerine mouse imleci gözükmeye başladı. Ayarlardan Windows Ink mouse cursor ayarını kapattım yine de bir şey değişmedi. Kullandığım tablet: Xp-pen G640s.
Daha iyi anlaşılması için birkaç örnek:

sxvIG.jpg

tumblr_6c6e177780c2ac09fbe45a6e0880c998_ee2956df_1280.png

Merhaba, bende de aynı sorun var. Grafik tabletimi (XP-pen G640s) 3 gün önce aldım ve ilk kullandığım zaman imleç kalem imleciydi. Şimdi senin sorunun gibi mouse imleci oldu. Sorununu çözebildiysen nasıl olduğunu anlatır mısın?

Artı -1 Eksi
Merhaba, bende de aynı sorun var. Grafik tabletimi (XP-pen G640s) 3 gün önce aldım ve ilk kullandığım zaman imleç kalem imleciydi. Şimdi senin sorunun gibi mouse imleci oldu. Sorununu çözebildiysen nasıl olduğunu anlatır mısın?
Merhabalar, hala çözemedim maalesef. Bende Windows'u güncelleştirdikten sonra oldu. Büyük ihtimalle Windows'un yeni sürümüyle ilgili bir sorun var. Çok kafaya takmazsan alışıyorsun bir süre sonra.

Merhaba, hala çözemedim maalesef. Bende Windows'u güncelleştirdikten sonra oldu. Büyük ihtimalle Windows'un yeni sürümüyle ilgili bir sorun var. Çok kafaya takmazsan alışıyorsun bir süre sonra.

Çözüldü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı