Xp-Pen Star 06 vs. Wacom grafik tableti

Sl0w

Centipat
Daha fazla  
Bir çizim / grafik tableti almayı düşünüyorum. Amacım anime / manga tarzı çizim yapmak yani tamamen hobi amaçlı (ileride değişebilir tabii). Biraz araştırdım ve Wacom markasının beğenildiğini gördüm. Bundan yola çıkarak Wacom markasının bir modelini beğendim.

Ben bu ikisi arasında gidip geliyorum. Wacom güzel duruyor fakat biraz küçük gibi diğerinin de tuşları cazip geliyor ama kullananların dediklerine göre Wacom daha iyi. Yani anlayacağınız arada kaldım. Yardımcı olursanız veya daha iyi önerileriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wacom adını duyurmuş başarılı bir marka, XP-Pen markasını ise ilk defa duydum. XP-Pen büyüklük ve tuşları ile avantajlı, Wacom tablet ise küçük ancak anime tarzı çizimler yapacaksanız işinizi görür, ek olarak yanında gelen süreli yazılımlar ile de kendinizi geliştirebilirsiniz. Wacom intuos almanızı öneririm, başka markalara da bakmak isterseniz 3 yıldır kullandığım Veikk A30'u öneririm.

Cevapladığı için teşekkür ederim. son kararım olarak senin kullandığın Veikk A30'u alacağım.İncelemelirini ve genel yorumlarına baktığımda iyi bir sonuç aldım. gerçekten çok yardımcı oldun teşekkürler tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…