D DGryn Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 12 21 Haziran 2023 #1 Selam Steam'de level atlatmak için XP vs satılıyor bazı sitelerde 10X 1000XP gibi falan bunlardan satın almak hesabımi banlatir mi? Birkaç binlik envanter var korkuyorum açıkçası. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2023
Selam Steam'de level atlatmak için XP vs satılıyor bazı sitelerde 10X 1000XP gibi falan bunlardan satın almak hesabımi banlatir mi? Birkaç binlik envanter var korkuyorum açıkçası.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.323 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 21 Haziran 2023 #2 Hayır, değil. Zaten bu puanlar Steam'in puan verme özellği ile satılıyor. Yani bu özelliği Steam sunuyor sorun olmaz. Ben de almıştım 2000 puan.
Hayır, değil. Zaten bu puanlar Steam'in puan verme özellği ile satılıyor. Yani bu özelliği Steam sunuyor sorun olmaz. Ben de almıştım 2000 puan.
G gast Femtopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #3 Bence öyle şeylerle uğraşmayın envanter pahalıysa.
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.855 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #4 steelumut dedi: Hayır, değil. Zaten bu puanlar Steam'in puan verme özellği ile satılıyor. Yani bu özelliği Steam sunuyor sorun olmaz. Ben de almıştım 2000 puan. Genişletmek için tıkla... Puanla XP nin alakası yok. Tavsiyem bulaşmayın. Dandik oyunların kartları ile rozet işleyin.
steelumut dedi: Hayır, değil. Zaten bu puanlar Steam'in puan verme özellği ile satılıyor. Yani bu özelliği Steam sunuyor sorun olmaz. Ben de almıştım 2000 puan. Genişletmek için tıkla... Puanla XP nin alakası yok. Tavsiyem bulaşmayın. Dandik oyunların kartları ile rozet işleyin.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.323 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 21 Haziran 2023 #5 MzK48 dedi: Puanla XP nin alakası yok. Genişletmek için tıkla... Pardon karıştırmışım. Zaten o sitelerde kart birleştirme mantığı ile çalışmıyor mu?
MzK48 dedi: Puanla XP nin alakası yok. Genişletmek için tıkla... Pardon karıştırmışım. Zaten o sitelerde kart birleştirme mantığı ile çalışmıyor mu?