X XYOXLOXERX Centipat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #11 T zeki1981 dedi: erminzec01@gmail.com a yaz bakarım oradan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır gelebileceğim zaman yazarım. zeki1981 dedi: erminzec01@gmail.com a yaz bakarım oradan. Genişletmek için tıkla... Gelebilirsem yazarım.
T zeki1981 dedi: erminzec01@gmail.com a yaz bakarım oradan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır gelebileceğim zaman yazarım. zeki1981 dedi: erminzec01@gmail.com a yaz bakarım oradan. Genişletmek için tıkla... Gelebilirsem yazarım.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 23 Eylül 2021 #12 XYOXLOXERX dedi: T Tamamdır gelebileceğim zaman yazarım. Gelebilirsem yazarım. Genişletmek için tıkla... Sen mail adresine cep numaranı yaz hafta sonu kartal tarafına geçme ihtimalim var oraya gelebilir misin?
XYOXLOXERX dedi: T Tamamdır gelebileceğim zaman yazarım. Gelebilirsem yazarım. Genişletmek için tıkla... Sen mail adresine cep numaranı yaz hafta sonu kartal tarafına geçme ihtimalim var oraya gelebilir misin?
X XYOXLOXERX Centipat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #13 zeki1981 dedi: Sen mail adresine cep numaranı yaz hafta sonu kartal tarafına geçme ihtimalim var oraya gelebilir misin? Genişletmek için tıkla... Tamam dostum boş ver ben zamanla bilgisayarı yenilemeye çalışırım.
zeki1981 dedi: Sen mail adresine cep numaranı yaz hafta sonu kartal tarafına geçme ihtimalim var oraya gelebilir misin? Genişletmek için tıkla... Tamam dostum boş ver ben zamanla bilgisayarı yenilemeye çalışırım.