XPadder güvenilir mi?

Baro

Hectopat
Daha fazla  
XPadder konsolu değiştiren bir uygulama ancak virüs vb sorunlar çıkartır mı? Bilemiyorum.

XPadder´ın kendisi güvenilir ama bir sorunu var. Birkaç yıl öncesine kadar XPadder´ın kendi sitesinden freeware sürümünü indirebiliyordun fakat daha sonra programı tamamen ücretli yaptılar. Ücretsiz olarak kalan son sürüm şu an Windows 10´da sorunsuz çalışıyor. İleride artık çalışmayabilir ama bende de halen var o sürüm ve sorunsuz kullanıyorum.

Sorun ise ücretsiz eski sürümü kendi resmi sitesinden kaldırıldığı için sadece başka sitelerde var. Onlarda da güvenilir mi bilmiyorum açıkcası. Dediğim gibi ben yıllar önce kendi sitesinden indirmiştim ve hâlâ saklıyorum.

Farklı bir alternatif olarak XPadder´a benzeyen QJoyPad programını öneririm. Bu program sadece Linux işletim sistemi için var ancak WSL ile kurduğumda ve kendi Snopy gamepadimde denediğimde sorunsuz çalıştığını gördüm. Sen de deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…