yusuf ertürk
Femtopat
Daha fazla
Onu bizde biliyoruz hocam düzeltemiyoruz.
2 yıl önce alındı ve 2 yıl kendini tam hızda kullanıyordu yeni başladı@yusuf ertürk Sorun SSD'nin kendisinde.
Kullandığı kontrolcü IG5236 sorunlu bir model. Bu tarz hız kayıpları sık sık yaşatması bi kenera bazı kullanıcılarda verilerin silinmesi veya direk SSD'nin bozulması ile bitiyor.
Mümkünse iade edin.
SSD'yi güncellediniz mi? Adata programı ile yapabiliyorsunuz.2 yıl önce alındı ve 2 yıl kendini tam hızda kullanıyordu yeni başladı
Evet güncelledim info sonucu %99 sağlıklı ancak yinede atayım hocamSSD'yi güncellediniz mi? Adata programı ile yapabiliyorsunuz.
Birde CrystalDiskInfo sonucunu atın, bakalım.
SSD'yi güncellediniz mi? Adata programı ile yapabiliyorsunuz.
başka at dediğiniz varsa atayım hocamSSD'yi güncellediniz mi? Adata programı ile yapabiliyorsunuz.
SSD'yi farklı cihazda denediniz mi hocam? SSD kağıtta temiz duruyor.Evet güncelledim info sonucu %99 sağlıklı ancak yinede atayım hocam
Eki Görüntüle 2560071Eki Görüntüle 2560074
başka at dediğiniz varsa atayım hocam
Hocam denemedim çünkü elimde zaten gen 4 destekleyen anakartı geçtim anakart yok. Hala bir seçeneğin 3.0 da seçili kaldığını düşünüyoruz ama bulamadıkSSD'yi farklı cihazda denediniz mi hocam? SSD kağıtta temiz duruyor.
Tanıdık veya bilgisayarcıdan bir Gen 4 anakart bulup denemek lazım. Şuan ihtimal olarak ya anakart dediğiniz gibi 3.0 sürümünde takılı kaldı yada dediğim gibi SSD'nin kontrolcüsü sıkıntıya girdi.Hocam denemedim çünkü elimde zaten gen 4 destekleyen anakartı geçtim anakart yok. Hala bir seçeneğin 3.0 da seçili kaldığını düşünüyoruz ama bulamadık
Tanıdık veya bilgisayarcıdan bir Gen 4 anakart bulup denemek lazım. Şu an ihtimal olarak ya anakart dediğiniz gibi 3.0 sürümünde takılı kaldı ya da dediğim gibi SSD'nin kontrolcüsü sıkıntıya girdi.